Dostupni linkovi

Er Srbija uvodi nove letove iz Beograda za Tursku i Mađarsku


Jedan od aviona iz flote Er Srbija
Jedan od aviona iz flote Er Srbija

Aviokompanija Er Srbija saopštila je da će naredne letnje sezone dva puta nedeljno leteti između Beograda i Izmira, a četiri puta nedeljno do Ankare.

Sredinom marta, Er Srbija će uvesti i direktne letove između Beograda i Budimpešte, koji će se tokom letnje sezone obavljati i do sedamnaest puta nedeljno.

"Nije prošlo mnogo vremena od kada smo najavili povećanje frekvencija između Beograda i Istanbula. Sada sa zadovoljstvom možemo da kažemo da će naša kompanija leteti do još dve destinacije u Turskoj, od 28. marta do glavnog grada Turske, Ankare, a od 15. aprila do Izmira", rekao je viši menadžer za planiranje i optimizaciju reda letenja Er Srbije Bojan Arandjelović.

Istovremeno, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Parlamenta Turske Mustafa Šentop su izjavili u Beogradu na dan objave novih letova kako su odnosi Srbije i Turske "na najvišem nivou u savremenoj istoriji".

Er Srbija do Budimpešte ponovo uspostavlja saobraćaj posle nekoliko godina pauze.

Prema rečima Bojana Aranđelovića, naredne letnje sezone avioni Er Srbije će leteti prema četiri nove destinacije u Italiji, dve u Nemačkoj, po jedne u Francuskoj i Švedskoj, prenosi Beta.

Preporučujemo

XS
SM
MD
LG