Sedmica u slikama

Snježne pahulje prekrivaju fotografiju poginulog ukrajinskog vojnika u Kijevu.

Osoba drži transparent s porukom "Loš, Najgori, Fico, Putin", na prosvjedu protiv vanjske politike slovačke vlade, nakon što se ministar vanjskih poslova Juraj Blanar te zemlje sastao sa ruskim kolegom Sergejem Lavrovom u Bratislavi.

Afganistanac čisti dvorište kuće koje je djelomično potopljeno u poplavama nakon jake kiše u okrugu Guzara pokrajine Herat.

Musliman se moli pred prekid posta tijekom svetog mjeseca ramazana u Karachiju, Pakistan.

Tradicijske afganistanski hrvači natječu se na terenu u Fayzabadu.

Žena hoda ispred džamije Emamzadeh Saleh na trgu Tajrish u sjevernom Teheranu, prvog dana svetog mjeseca posta - ramazana.

Službenik bogomolje čisti hodnik Badshahi džamije uoči mjeseca posta ramazana u Lahoreu, Pakistan.

Roica tuguje nad lijesom Nodara Nasirova (28, dragovoljca gruzijske legije koji je poginuo u bitci protiv ruskih trupa, tijekom sprovoda u Kijevu.

Pravoslavne ikone u stanu oštećenom u borbama u naselju Spartak u blizini Donjecka, ukrajinskoj regiji koja je pod kontrolom Rusije.

Promatranje lomače na dan slave Mesni Zagovezni, pravoslavnog kršćanskog blagdana tijekom kojeg se vatrom tjeraju zli dusi, bugarsko selo Lozen.

Mladi puštaju svjetiljke želja na ceremoniji vatre pod nazivom Chaharshanbe Suri u Teheranu, Iran.

Volonteri dijele besplatnu hranu dok se muslimanski vjernici okupljaju kako bi prekinuli post tijekom svetog mjeseca ramazana u Lahoreu, Pakistan.

Kip princeze Olge od Kijeva nosi lažni pancirski prsluk u glavnom gradu Ukrajine.

Novi regrut Prve zasebne mehanizirane bojne Da Vinci Wolves, na vojnoj vježbi na nepoznatoj lokaciji u središnjoj Ukrajini.