U Valjevu miting podrške uzbunjivaču iz 'Krušika'

Potpisivanje peticije za puštanje na slobodu Aleksandra Obradovića (Valjevo, 15. novembra)

"U sredu je Srbija mogla da vidi kako govori častan, pošten i odgovoran građanin ove zemlje. Mi smo tada videli to lice Aleksandra Obradovića, takva licu su nama potrebna. Uzbunjivači, njih treba da čuva ova zemlja zato što oni štite njene interese i njene zakone, a kriminalce treba da hapsi", poručila je u Valjevu Dragana Rakić, potpredsednica Demokratske stranke, na mitingu podrške uzbunjivaču iz ”Krušika” i javno zapitala šta radi tužilaštvo sa Zagorkom Dolovac, na čelu.

Na gradskom trgu okupilo se više stotina Valjevaca kojima su se ovoga puta pridružili i članovi pokreta Dveri iz Lazarevca i Barajeva sa liderom Boškom Obradovićem, koji su došli da potpišu peticiju za puštanje na slobodu Aleksandra Obradovića.

"Jedan od najbojih primera ove vlasti jeste jedan od ključnih aktera afere 'Krušik', a to je ministar policije Nebojša Stefanović", rekao je Boško Obradović, lider Dveri. "Ne zna se da li Nebojša Stefanović ima više funkcija ili afera, koji je uz sve to i sin Branka Stefanovića, trgovca uticajem, trgovca oružjem, koji je jednog dana penzioner, drugog dana radnik GIM-a, trećeg dana samo zaspolen, četvrtog dana ne zna se što je išao u 'Krušik' da u njihovo ime pregovara… I, došli smo upravo do onoga do čega smo morali doći - da Aleksandar Vučić i Nebojša Stefanović više ne znaju šta govore i ne mogu da usklade priče, svaki dan menjaju priču ... Afera 'Krušik' i hrabrost Aleksandra Obradovića doveli su ovaj režim u problem iz kojeg ne znaju da izađu", rekao je Obradović u Valjevu.

Milan Dumanović, policajac uzbunjivač, iz policijskog sindikata "Sloga", rekao je da se aktuelni režim najviše plaši istine. Pristune je pozdravio i Aleksandar Ivanović, član Socijaldemokratske stranke, bratanac preminulog Olivera Ivanovića. Nakon govora građani su u povorci odšetali do stana Aleksandra Obradovića gde se on već nekoliko nedelja nalazi u kućnom pritvoru. Obradović ih je i ovoga puta kratko pozdravio sa svoga balkona.