Šta mislite o novim stranicama Radija Slobodna Evropa? Napišite nam svoje mišljenje. Napišite prijedloge i sugestije, šta možemo promijeniti i koje sadržaje želite vidjeti u budućnosti.
Iskreno- nije uspjesno! Tesko se snaci a sve,valjda radi pocetka, nece da funkionise! Danas kuckam pitanja Zdravku Grebi pa kliknem Salji a ono ni makac! Ne znam da li ste ukinuli "posjetu" vasih "posjetioca ali i to ne mogu da nadjem. Citam naslove vijesti, a ne mogu sve da ih dobijem. Kada kliknem BiH,dobijem odgovor da >novih tekstova nema". No, kao i za svako novorodjence, treba saceklati da poraste. No, ugradite vijesti,kao ranije - da ih sve imam u nizu i po vaznostI!
Hvala za poruku i za strpljenje. Neke funkcije na našim web stranicama nisu u startu funkcionisale. Ako i dalje imate probleme, molim Vas, pišite nam jer nam je cilj da što prije stabiliziramo sajt.
sta se desilo sa arhivom on line intervjua? ovdje se nalazi samo dio, sta je sa ostatkom? bilo je vrlo zanimljivih intervjua, bilo ih je zadovoljstvo citati, a sada vidim samo ima nekolicina.
Imali smo probleme sa sinhrnizacijom starih i novih web stranica, ali ni jedan dio arhive nije izgubljen. Ako i dalje imate probleme sa pronalaženjem arhivskih itnervjua, javite nam.
Više godina pratim vaš program; nekada preko radia, a danas na internetu. Zasnova je čudovita, mislim da će se dopasti i drugima.Samo tako napred
Hvala, slušajte naše radio programe preko weba!
Ipak je b92 mnogo bolji
Ne takmičimo se, ali uvijek skidamo kapu svakome ko je bolji!
Moderan, pregledan, raznovrstan! Jednom recju, vrlo dobar 4+. Cestitam!
Hvala, nadamo se da smo ovu ocjenu 4+ dobili u sistemu ocjenjivanja koji ide od 1 do 5, a ne od 1 do 10.Pišite nam šta nedostaje našim novim web stranicama.
Izgleda dobro,prakticno ali i nekako obicno...Prethodni izgled je bio potpuno osebujan i davao je utisak ekskluzivnosti.Treba ce mi malo vremena za adaptaciju..
Nadamo se da ste se navikli na naš novi izgled. Pokušavamo da se više vežemo za radio i da se već na početnoj stranici vidi da je naša osnovna platforma radio. Hvala za poruku.
Pa izgleda da bi mogao biti dobar ,mozda jedan od boljih,bar prvi utisak.
Nadamo se da Vas prvi utisak nije prevario i da Vas novo "pakovanje" nije obeshrabrilo. Pišite nam.
Jedna sugestija. U ON LINE rubrici gdje gosti odgovaraju na pitanja, trebali biste podebljat odgovore i obojit ih u plavo kako je do sada bilo, jer ovako se jasno ne vide odgovori za npr. ljude koji prvi put nalete, posto izgleda dosta obicno, odgovori se utapaju u pitanja.
Hvala na ovoj sugestiji. Pokušaćemo da uvjerimo dizajnere ovih web stranica da nam je u rubrici Online gost neophodno povećati opcije, tako da se pitanja po fontu i boji razlikuju od odgovra.
Samo da kažem da je stranica fenomenalna. Svaka čast. Pozdravi iz Bosne!
Hvala, nadamo se da niste promijenili mišljenje. Pokušaćemo da Vas ne razočaramo.