Slušajte uživo
Trenutno slušate
Regionalni program

Posjetite našu arhivu. Dalje

Anketa
... ... ...

Vaši članci
Rubrika za vaše autorske tekstove i komentare. Dalje

Forum

Vaše mišljenje o web-u

Redakcija
06.10.2007

Šta mislite o novim stranicama Radija Slobodna Evropa? Napišite nam svoje mišljenje. Napišite prijedloge i sugestije, šta možemo promijeniti i koje sadržaje želite vidjeti u budućnosti.

Ovaj forum je zaključen

Komentari 1-10 (z 19)

Ime: Aleksandar Grad: Surdulica Srbija
29.10.2007 06:55

Koristim Internet pretraživač Mozilla ali kada skinem neke od vaših članaka slova č,ć,š,ž se ne vide već neki simboli?Recite mi gde je greška!Pozz

Ime: Rudy
29.10.2007 04:06

Mogu vam reci gospodo urednici da vas novi Web nije ni blizu kao sto je bio pre,ako postoji i jedna sansa molimo vas vratite na stari web izdanje. puno pozdrava.............

Ime: Hazim
27.10.2007 05:39

Prvo zelim da pozdravim sta da vam kazem za primjedbe, stvarno redovno citam, pratim vasu stranu, vas radio, zadovoljan sam s vama, a sto se tice medija koji se objavljuju mislim da su istiniti, ponekad me ufati i panika kad citam neke clake, ali boze moj sta ces, sta je tu je, toliko od mene srdacno vas pozdravljam iz usa

Ime: Redakcija
27.10.2007

Hvala na komntaru. Uskoro će ispod svakog priloga postojati mogućnost komentara i komunikacije sa novinarom koji je autor teksta.

Ime: posmatrac iz sjene
21.10.2007 19:23

Da li ce neko od odgovornih odgovorit na pitanje posjetilaca o on-line arhivi? Mislim da je red ipak da date neki odgovor. Ako ste tu arhivu slucajno iz tehnickih problema izgubili, onda tako i recite, ali nema smisla da se niko ne oglasava.

21.10.2007

U prebacivanju arhive u novi format došlo je do problema, ali najvažnije je da ništa nije izgubljeno. Redakcija radi na sređivanju arhive i nadamo se da će do Nove godine taj posao biti zavšen. Hvala Vam na poruci i na brizi za ranije tekstove koji su podjednako važni i za autore i za posjetioce naših web stranica.

Ime: Kalabic Veljko Grad: Wien
19.10.2007 20:42

Cini mi se da je prosla bila preglednija ili je stvar navike dok se naviknemo na ovu novu.Malo da filozofiram o nasoj situaciji nas svih koji smo silom prilika(neprilika) u inostranstvu.Citam neke clanke kod vas a citao sam i neki intervju Josipa Pejakovica da su ljudi u Sarajevu pod pritiskom jednonacionalne sredine a to nije samo slucaj u Sarajevu to je i uBanja Luci prema drugim nacijama sto mi daje za pravo da kostatujem da je velika prednost biti u inostranstvu gdje nemas nikakav pritisak jednonacionalnih ili bolesnih sredina gdje mozez slobodno razmisljati i slobodno sve reci a dole kod nas ako pjevas drugu pjesmu ispadas iz hora a mozda ces i gore proci.Sta sad vrijede komentari trebalo je da se poznate licnosti puno vise angazuju u sprecavanju rata u Bosni mozda bi pomoglo da ga ne bude.Naravno nisu oni krivi za rat ali nije dobro da glumac zestoko napada neke politicke licnosti isto kao da je s njim radio pa zna njegove greske i tajne.Opet imamo pojavu da se ljudi trpaju tamo gdje im nije mjesto.

19.10.2007

Hvala za poruku u nadi da ćete se naviknuti na naše nove web stranice. Jednostavno zamislite da su Vaše novine promijenile format.

Ime: Aida
18.10.2007 16:29

Cini mi se da ste korekti i to mi se svidja,uostalom svimoramo maximalno biti profesionalci u svom poslu.

Ime: Redakciaj
18.10.2007

Hvala i pišite nam i kada imate primjedbu!

Ime: pero filipovic Grad: vancouver
18.10.2007 06:28

navikao sam se na ono dosadasnje,pa je ovo sad potpuna KONFUZIJA,molim vas nemojte vise,..

18.10.2007

Vijesti, analize i intervjui su i dalje osnovni sadržaj naših web stranica. Promijenilo se "pakovanje", ali ne i način izvještavanja i dalje donosimo pregled događaja u regiji. Napišitie nam šta Vam smeta na novim web stranicama - promijenićemo!

Ime: Essad
16.10.2007 20:27

Stvarno se slazem s posjetiocima koji kazu da je tragicno izbrisat onako bogatu on-line intervju arhivu. Zapravo to je bio jedini razlog zbog kojeg sam posjecivao vasu stranicu, jer sam imao priliku citati odgovore vasih gostiju u dijalogu direktno sa narodom, sto je rijetkost.

16.10.2007

Nadamo se da ste u međuvremenu pronašli online intervjue koji su Vas interesirali. Sređivanje arhive je u toku i nadamo se da će biti završeno do Nove godine.

Ime: Absurdno !
16.10.2007 17:34

Zašto nema više arhive ? Absurdno je ukinuti takvu arhivu. Bila je tako bogata. A ukinuli ste je bez ikakve najave. Zašto ?

16.10.2007

Nadam se da uspijevate pronaći tekstove iz arhive koja nije izgubljena, ali uz dodatne napore Redakcije biće i sistematizovana. Budite strpljivi i pošaljite nam poruku ako neki tekst ne možete da pronađete. Vaša saradnja u sređivanju arhive biće nam dragocijena.

Ime: zdenac-izvor
14.10.2007 22:12

Od prije nekih 4 meseca koristim ovu savremenu tehnologiju komunikacije, a od pre 8 dana posecujem i vase sranice, te ne mogu dati svoj sud.Zeljela bih vam predloziti da na objavljene tekstove citaoci mogu dati svoj kimentar, s tim da ukljucenje u komentare budu jednostavi,radi usporedbe, B92 je dobro sve osmislio

14.10.2007

Uskoro ćemo na našim web stranicama imati anketu i forum. To će biti način za bolju komunikaciju sa posjetiocima. Ako imate još neke ideje kako da poboljšamo ove web stranice, pišite nam.

Komentari 1-10 (z 19)