Šta mislite o novim stranicama Radija Slobodna Evropa? Napišite nam svoje mišljenje. Napišite prijedloge i sugestije, šta možemo promijeniti i koje sadržaje želite vidjeti u budućnosti.
Koristim Internet pretraživač Mozilla ali kada skinem neke od vaših članaka slova č,ć,š,ž se ne vide već neki simboli?Recite mi gde je greška!Pozz
Mogu vam reci gospodo urednici da vas novi Web nije ni blizu kao sto je bio pre,ako postoji i jedna sansa molimo vas vratite na stari web izdanje. puno pozdrava.............
Prvo zelim da pozdravim sta da vam kazem za primjedbe, stvarno redovno citam, pratim vasu stranu, vas radio, zadovoljan sam s vama, a sto se tice medija koji se objavljuju mislim da su istiniti, ponekad me ufati i panika kad citam neke clake, ali boze moj sta ces, sta je tu je, toliko od mene srdacno vas pozdravljam iz usa
Hvala na komntaru. Uskoro će ispod svakog priloga postojati mogućnost komentara i komunikacije sa novinarom koji je autor teksta.
Da li ce neko od odgovornih odgovorit na pitanje posjetilaca o on-line arhivi? Mislim da je red ipak da date neki odgovor. Ako ste tu arhivu slucajno iz tehnickih problema izgubili, onda tako i recite, ali nema smisla da se niko ne oglasava.
U prebacivanju arhive u novi format došlo je do problema, ali najvažnije je da ništa nije izgubljeno. Redakcija radi na sređivanju arhive i nadamo se da će do Nove godine taj posao biti zavšen. Hvala Vam na poruci i na brizi za ranije tekstove koji su podjednako važni i za autore i za posjetioce naših web stranica.
Cini mi se da je prosla bila preglednija ili je stvar navike dok se naviknemo na ovu novu.Malo da filozofiram o nasoj situaciji nas svih koji smo silom prilika(neprilika) u inostranstvu.Citam neke clanke kod vas a citao sam i neki intervju Josipa Pejakovica da su ljudi u Sarajevu pod pritiskom jednonacionalne sredine a to nije samo slucaj u Sarajevu to je i uBanja Luci prema drugim nacijama sto mi daje za pravo da kostatujem da je velika prednost biti u inostranstvu gdje nemas nikakav pritisak jednonacionalnih ili bolesnih sredina gdje mozez slobodno razmisljati i slobodno sve reci a dole kod nas ako pjevas drugu pjesmu ispadas iz hora a mozda ces i gore proci.Sta sad vrijede komentari trebalo je da se poznate licnosti puno vise angazuju u sprecavanju rata u Bosni mozda bi pomoglo da ga ne bude.Naravno nisu oni krivi za rat ali nije dobro da glumac zestoko napada neke politicke licnosti isto kao da je s njim radio pa zna njegove greske i tajne.Opet imamo pojavu da se ljudi trpaju tamo gdje im nije mjesto.
Hvala za poruku u nadi da ćete se naviknuti na naše nove web stranice. Jednostavno zamislite da su Vaše novine promijenile format.
Cini mi se da ste korekti i to mi se svidja,uostalom svimoramo maximalno biti profesionalci u svom poslu.
Hvala i pišite nam i kada imate primjedbu!
navikao sam se na ono dosadasnje,pa je ovo sad potpuna KONFUZIJA,molim vas nemojte vise,..
Vijesti, analize i intervjui su i dalje osnovni sadržaj naših web stranica. Promijenilo se "pakovanje", ali ne i način izvještavanja i dalje donosimo pregled događaja u regiji. Napišitie nam šta Vam smeta na novim web stranicama - promijenićemo!
Stvarno se slazem s posjetiocima koji kazu da je tragicno izbrisat onako bogatu on-line intervju arhivu. Zapravo to je bio jedini razlog zbog kojeg sam posjecivao vasu stranicu, jer sam imao priliku citati odgovore vasih gostiju u dijalogu direktno sa narodom, sto je rijetkost.
Nadamo se da ste u međuvremenu pronašli online intervjue koji su Vas interesirali. Sređivanje arhive je u toku i nadamo se da će biti završeno do Nove godine.
Zašto nema više arhive ? Absurdno je ukinuti takvu arhivu. Bila je tako bogata. A ukinuli ste je bez ikakve najave. Zašto ?
Nadam se da uspijevate pronaći tekstove iz arhive koja nije izgubljena, ali uz dodatne napore Redakcije biće i sistematizovana. Budite strpljivi i pošaljite nam poruku ako neki tekst ne možete da pronađete. Vaša saradnja u sređivanju arhive biće nam dragocijena.
Od prije nekih 4 meseca koristim ovu savremenu tehnologiju komunikacije, a od pre 8 dana posecujem i vase sranice, te ne mogu dati svoj sud.Zeljela bih vam predloziti da na objavljene tekstove citaoci mogu dati svoj kimentar, s tim da ukljucenje u komentare budu jednostavi,radi usporedbe, B92 je dobro sve osmislio
Uskoro ćemo na našim web stranicama imati anketu i forum. To će biti način za bolju komunikaciju sa posjetiocima. Ako imate još neke ideje kako da poboljšamo ove web stranice, pišite nam.